RoyalPosthumus, al 25 jaar stempelmaker in België

Het RoyalPosthumus Team

Het verhaal van RoyalPosthumus begint in Amsterdam, 1865.

RoyalPosthumus - over ons

Jan Daniël Posthumus vestigt zich aan de Dam met een bedrijf dat gespecialiseerd is in gravures en metalen stempels. De zaken lopen goed, en zonen Willem en Louis nemen het bedrijf over.  

Ook vandaag is Royal Posthumus nog steeds een baken van bedrijvigheid, waar stempels in alle maten en soorten handmatig vervaardigd worden door een team van gemotiveerde medewerkers. Vervolgens verkopen ze het stempelbedrijf aan Johannes van der Plaats. RoyalPosthumus zal jarenlang een bloeiend bedrijf blijven, onder nauwgezet toezicht van de familie van der Plaats.

RoyalPosthumus - over ons

Uitbreiding naar België

In 1990 breidt RoyalPosthumus uit met een vestiging in Eupen. Na negen jaar succesvol ondernemen in een gehuurd pand neemt het bedrijf zijn intrek in eigen gebouwen in de industriezone.

Een team van 16 werknemers handelt daar nog altijd dagelijkse bestellingen af met de grootste precisie. In ons depot liggen zo’n 10.000 verschillende stempelproducten klaar om aan de klanten geleverd te worden. Elke dag verstuurt RoyalPosthumus honderden pakjes met gepersonaliseerde stempelproducten naar nationale en internationale klanten.

Onze werkwijze

Bij RoyalPosthumus kan u eenvoudig uw stempel personaliseren

RoyalPosthumus bestaat uit 4 afdelingen:

  • De administratie handelt alle papierwerk af.
  • Onze grafische vormgevers verwerken uw ontwerp tot een stempelafdruk.
  • De productieploeg vervaardigt gepersonaliseerde stempels voor professioneel en privégebruik.
  • De afdeling logistiek zorgt ervoor dat de bestellingen overal op tijd worden afgeleverd.

Al onze stempels zijn personaliseerbaar. U bezorgt ons uw ontwerp of logo, en vervolgens gaat ons team daarmee aan de slag. Wij zijn elke dag bereikbaar per mail, telefoon, fax én via de live chat op deze website.

Vragen? Aarzel niet om ze te stellen. Het team van RoyalPosthumus staat altijd klaar met deskundig advies.