Inzetstuk voor preegstempel, 40x40mm, klein

Inzetstuk voor preegstempel, 40x40mm, klein

Inzetstuk 40x40mm met eigen ontwerp, voor de kleinbereik blinddrukpers en blinddruktang

Als u verschillende ontwerpen wilt drukken met dezelfde blinddrukpers of blinddruktang of u wilt uw bestaande ontwerp vervangen, dan bevelen wij dit inzetstuk aan.

Neem uw bestaande inzetstuk uit uw blinddrukstempel door de voorkant met de hand dicht te knijpen en vervolgens te trekken. Let er bij het erin schuiven van uw nieuwe inzetstuk op dat de vier gaten in het inzetstuk naar beneden wijzen.

Voor hetzelfde blinddrukstempel kunt u ook een inzetstuk met een andere stempelmaat bestellen, rond 50 mm, rond 40 mm of 50x25 mm.

Levertijd: 3 werkdagen
OF
Excl. BTW: € 32,23 Incl. BTW: € 39,00
Overige informatie

In het geval van een blinddrukstempel (preegstempel) vallen de achterste twee gaten precies in de twee uitstekende punten aan de onderkant van de inlaatopening van uw blinddrukstempel. 

In het geval van een blinddruktang (preegtang) vallen de voorste twee gaten precies in de twee uitstekende punten aan de onderkant van de inlaatopening van uw blinddruktang. 

Voor dezelfde blinddrukstempel of blinddruktang kunt u ook een inzetstuk met een andere stempelmaat bestellen, rond 50 mm, rond 40 mm of 50x25 mm.

Beoordelingen