Datumstempels

Datumstempels

Datumstempels zijn erg handig in gebruik, bijvoorbeeld bij een te verzenden of bij een ontvangen product. Of om aan te geven wanneer u een factuur heeft betaald. Zo zijn er tal van handelingen op te noemen waarbij een datumstempel onmisbaar is. Bekijk de verschillende datumstempels in het assortiment van Posthumus.

In het assortiment zijn verschillende datumstempels beschikbaar. U kunt zelf een keuze maken uit verschillende types. Zo kunt u bij Posthumus kiezen voor elektrische datumstempels, zelfinktende datumstempels of handdatumstempels.

 

  • Elektrische datumstempels zijn zeer veelzijdige stempels. Elektrische datumstempels stempelen datum, nummer en tekst. De stempels nummeren automatisch door en zijn eenvoudig te bedienen.

 

  • Zelfinktende datumstempels kunt u bestellen met of zonder tekst. Onze datumstempels  zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

 

  • Handdatumstempels zijn praktisch in gebruik en kunt u gebruiken met een los stempelkussen. Fabrikanten als Posta Colop en Trodat bieden in deze categorie verschillende handdatumstempels.

 

  • Metalen datumstempels van Reiner zijn sterke en solide datumstempels. Deze zelfinktende datumstempels zijn voorzien van een metalen datumblok. De datum is te verstellen door middel van duimhefboom.

Klik hier voor meer informatie over de Trodat

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-16 van 31

Blad:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-16 van 31

Blad:
  1. 1
  2. 2